• Barát
 • 5000 HUF
 • Alkalmi támogatási mód, köszönjük bizalmát.
 • Hírlevél elérés
 • Ajánlott tartalmak
 • Támogatom
 • Partner
 • 2000 HUF/HÓ
 • Rendszeres támogatási mód, köszönjük bizalmát.
 • Hírlevél elérés
 • Ajánlott tartalmak
 • Éves kiadványunk
 • Támogatom
 
 
   Ezerkilencszázharminchárom márciusában a zsidók kétségkívül ügyesen lavírozva szerezték meg a hatalmat Németországban. Ez volt a nagy macesz puccs. Jákob, a csodarabbi, a Macesz párt vezetője, valójában egyáltalán nem kapott többséget, de Hinderburg és Franz von Papen azt hitték, hogy „Jákobot mindössze egy színdarabhoz bérelték fel”, hogy a kialakult politikai patthelyzetet feloldják. A zsidók persze átláttak a szitán, és a berlini zsinagóga felgyújtása után Jákob rendkívüli állapotot vezetett be, feloszlatta a parlamentet és kezdetét vette a zsidó rémuralom, amelynek a végére 6 millió gój végezte gázkamrákban, vagy tarkón lőve a Dunában, az Urálban és egyéb földrajzi helyeken.
   Ebben az időben vezették be az orr- és fülméréseket, hogy kiszűrjék a frissen betérőket, és hogy a valódi szemita rasszjegyek alapján utalhassák ki az arra érdemeseknek a kitelepített gójok lakásait. Minderre a zsidó élettér biztosítása miatt volt szükség. Így kerültek a képbe a magyarok is, mint szolga népek, mint ahogy azt Jákob már a Haqarev Sheli című alap művében kifejtette. Az agresszivitása miatt üldözött rabbi mindezt a börtönben írta ifjú korában, és részletesen elmagyarázta, hogy a zsidó nép miért választotta Istent. A csodarabbi homályban hagyta, hogy ő maga és Isten között mi lenne a különbség. Nyilván jelentéktelennek tartotta.
Solomony, a magyar zsidóság vezetője, Jákob feltétlen híve, azonnal ajánlkozott a nagy terv keleti végrehajtására. A terv egyszerűnek ígérkezett: kiírtjuk a gójokat, megbosszuljuk a sérelmeinket, megtoroljuk a megtorlandókat és a zsidóság fogja uralni a Glóbuszt. Solomony Magyarországon sikerrel verte le a kommunista gójok Tanácsköztársaságát, és hol kegyetlenül, hol kegyesen uralkodott. Hatalma szilárdságát annak köszönhette, hogy a magyar zsidóknál senki nem utálta jobban a szomszédjait. Ez az utálat egyenesen gyűlöletbe csapott át, amikor a legutolsó kakaskodásnál úgy körbe metélték Magyarországot, mintha az egy kontinensnyi újszülött pénisz lenne, és a „brit milá” ezeréves késlekedését akarták volna behozni rajta. Jelentős zsidó lakosság került a környékbeli barbárok uralma alá. Ezt a tőrt forgatta Solomony naponta a zsidóság testében, hogy a jajkiáltásokból megszője fajuk káprázatokkal teli jövőjét. Nem, nem soha! – sóhajtotta tízmillió zsidó, pontosabban csak egy részük volt zsidó, mert a gójok is éppen ezt sóhajtozták. Aztán Jákob úgy intézte, hogy a magyarországi zsidók vérszomja egy kicsit kielégüljön, és engedte, hogy bemasírozzanak a szomszédos országok részben zsidók lakta területeire. Ott aztán végre kedvükre csapkodhatták falhoz a csecsemőket, meg lőhették különböző folyókba a bennszülött gójokat. Csuda nagy móka volt, mindenki örült, csak a gójok voltak megszeppenve egy kicsit. Persze a mégoly ravasz zsidó, mint Jákob sem hadakozhatott sikeresen az egész világgal szemben, és hamar kiderült, hogy nagy córesz lesz a muri vége.
   Aztán, amikor Jákob már bukásra állt, és a keleti és nyugati gójok, akiket le akart igázni a zsidó élettér szükségletei miatt, éppen zsidó nőket erőszakolgattak miközben bőszen a zsidók megsemmisítésén dolgoztak, akkor Solomony kénytelen volt az ultra ortodox Shalast kinevezni miniszterelnöknek. Shalasnak rögtön az az ötlete támadt, hogy a maradék gójokat bele kéne lőne a közelben lévő folyókba. Így is tett.
   Magyarországra a kommunista keleti gójok jöttek megszállónak, hogy úgymond féken tartsák a puszták nyughatatlan zsidajait. Shalast felkötötték, Jákob megöngyilkolta magát, majd eléggette a saját hulláját, pont úgy, ahogy azt a csodarabbik teszik vérzivataros időkben. Rossz idők jártak a zsidóságra. Kitelepítették őket a pusztába, kőbányába hurcolták kényszermunkára, vagyonukat elkobozták, egyetemre nem járhattak a gyerekeik etc, etc. Mondjuk a gójok sem jártak sokkal jobban. Mondogatták is, hogy a zsidók legalább nem voltak olyan hülyék, mint ezek a barbár keleti gójok. Ráadásul a jövevények egy csomó ortodox zsidót is átvettek verőlegénynek, olyanokat, akik szombaton is szívesen gyilkoltak, és akik most élen jártak a zsidóüldözésben és kegyetlenkedésben. Na, ennek sem lett jó vége.
   Ezerkilencszázötvenhatban aztán szegény gójok annyira el voltak szontyolodva, hogy benzines palackokkal kezdték dobálni a megszállókat, meg utcára löktek a börtönből mindenkit, az igaztalanul és a teljes joggal lecsukott zsidókat is. A zsidók meg megint rákezdtek, hogy „Nem, nem soha!”, aztán legyilkoltak néhány gazembert, meg egy csomó szerencsétlen ártatlant, mert hát a forradalom nélkülözi a decens megközelítéseket a kivégzéseknél. Aztán persze a keleti gójok megint  jól elpáholták a hülye zsidókat, meg a normálisokat is, na meg a bennszülött gójokat.
   Aztán jött a konszolidáció, és csodák csodájára kimentek a zsidók a divatból. Épülgetett, szépülgetett az ország. Szarul ment a magyarok sora, de jobban, mint a szomszédoké, akiket továbbra is nagyon utáltak, így aztán még büszkeség is dagasztotta a honi gójok, meg zsidók mellét. Aztán kimúlt a keleti Kán, hazaviharzottak a keleti-gój seregek, Magyarország meg itt maradt megszállók nélkül, mint egy Stockholm-szindrómás magára hagyott túsz. Naná, hogy előkerült a cicit, a kapedli, a talisz meg a Dávid-csillag és a menóra. Jöttek a szarból a mély-zsidók.  A gójok próbáltak egy kicsit normális, szabad világot összebarkácsolni, de a zsidók túlharsogták a józan hangokat. Most éppen azt kiabálták, hogy „Nem, nem soha!”. Meg is nyerték az első szabad választásokat, újra temették Solomonyt és Dávid-csillagot bütyköltek a címer tetejére etc, etc.
   Aztán kiderült, hogy ezek a zsidók még hülyébbek, mint Solomonyék voltak. Héber körmondatokban oktattak ki a koldusoktól a professzorokig mindenkit, aki útjukba került a dicső zsidó múlt által vállukra helyezett kötelezettségekről. Közben meg tornacipőben fogadták az angol királynőt. Hát el is lettek zavarva. Jöttek megint a gójok, akik úgy-ahogy rendbe tették az országot, csak hát azok meg utálták egymást. Erre az egyik novícius gój palánta kitalálta, hogy ő betér zsidónak és úgy fogja utálni a gójokat, ahogy a zsidók általában szokták. Utálta is őket rendesen, erre azok meg visszautálták. Innen már látszott a sok hülye zsidónak, hogy a fiatal  Oblomov rendes judita, és ezt gyorsan ki is olvasták a Midrás és a Gemára ide, és egyben bárhova vágó passzusaiból. Újra lett vezére a zsidóknak, Oblomov.
   Oblomov érezte, hogy küldetése sokkal fennköltebb, mint csupán portyázni a puszták szilaj népeinek lelki világában, így apokalipszist hirdetett és a szomszéd gázszerelő segítségével új Gólemet eszkábált, majd rárontott a világra.  Az meg visszarontott rá, de hát innen már mindenki tudja a történetet.
   A gyámság alá helyezett kis alföldi országban zsidók és gójok végre egymásra találtak. Együtt faragják a bugyli bicskát, majszolják a túró rudit, teheneiknek riska a nevük, és ugyanúgy szűkül a szemük, amikor a lenyugvó nap meleg nyugati fényébe csodálkoznak.
 
 
Multiple columns available for menu dropdowns
Insert positions or particles inside dropdown menus
Built in mobile menu for intuitive navigation
A responsive layout for mobiles, tablets, laptops and desktops
Many prebuilt particles for complex content creation
Built using SASS for programmable stylesheets
Built with Twig - a PHP template engine
Configurations are stored in a human readable YAML format
Packaged with six preset style variations
Figyelmébe ajánljuk
Kozma György: Az Időnek mélyén (Hommage á Xantus János) ... Elolvasom
Benedek Szabolcs: A Nyugat levegője ... Elolvasom
Doros Judit, Szabó Barnabás: Mélyfúrás Egercsehiben ... Elolvasom
Ördögh Szilveszter
Ördögh Szilveszter Alapító szerkesztő
1966 óta jelentek meg elbeszélései, regényei. Novelláiból, regényeiből tv- és rádiójátékok készültek. 2007-ben hunyt el.
Impresszum
HTML Editor - Full Version
Irodalmi, művészeti és szociográfiai folyóirat. 
 
Kiadja a Tekintet, Ördögh Szilveszter Alapítvány. Felelős kiadó: a kuratórium elnöke.
A kuratórium tiszteletbeli elnöke: Juhász Ferenc költő (1928-2015). Tagjai: dr. Révész T. Mihály (elnök), Deák Gábor, Donáth László, Kocsis András Sándor, dr. Rubicsek Sándor.
 
Eddigi főszerkesztők: Ördögh Szilveszter (alapító), Hovanyecz László, Farkas László.
 
Online főszerkesztő: Kácsor Zsolt
Szerkesztőségvezető: Kiss Anna Emma (06-30-580-7936)
Szerkesztőség: Budapest 1054 Alkotmány u. 2. 
 
A Tekintet, Ördögh Szilveszter Alapítvány bankszámlaszáma:
10300002-20315791-70143285